Inschrijven seizoen 2024-2025

Schrijf je in voor het volgende seizoen via dit aanmeldformulier


Jeugd Bowlen

Bij Bowlingvereniging Heerhugowaard rollen we graag de rode loper uit voor enthousiaste jonge bowlers! Vanaf 2 maart 2024 starten we met bowlen voor de Jeugd.
Vanaf ongeveer 6 jaar ben je van harte welkom om met ons mee te doen (groep 3).
Op zaterdagochtend, tussen 10 en 12 uur, beleef je wekelijks 2 uur lang plezier op de bowlingbaan. Het eerste uur staat in het teken van professionele training, waarbij een ervaren coach en assistent je de fijne kneepjes van het bowlen bijbrengen. Het tweede uur is voorbehouden aan teamspel, waarbij je samen met je medespelers de geleerde technieken in de praktijk brengt. Voor je het weet, werp jij straks met gemak strikes en ben je klaar om een echte top bowler te worden!

Tussen de strikes door organiseren we leuke activiteiten, zoals een gezellige Sinterklaasmiddag en een spannend Paastoernooi. Zodra je de bowlsport goed onder de knie hebt, krijg je zelfs de kans om deel te nemen aan echte wedstrijden.

Kosten

De kosten voor dit sportieve avontuur bedragen slechts €12,50 per kind per maand. Wil je eens vrijblijvend meespelen? Kom dan gerust langs op de zaterdagochtend tussen 10 en 12 uur!

Zorg ervoor dat je 15 minuten voor aanvang aanwezig bent, dan voorzien we je van de juiste schoenen en wijzen we je een baan toe. Natuurlijk staan we ook klaar om al je vragen te beantwoorden. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op de bowlingbaan en samen veel plezier te beleven!

 

Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier